Påsförlutning
  Hem - Bandning - Banderoller - Inplastning - Krympfilmning - Påsförslutning - Spik - Tejp - Länkar - ASM Huvudsidan
 

Ett idealiskt reskap för er som är i behov av att försluta påsar med ett prydligt och snyggt resultat är påsförslutare. Med påssvetsar försluter du snabbt och enkelt påsar oavsett om de är löspackade eller finns på slang. Plastsvetsarna underlättar jobbet för er att skapa svetsade slutprodukter från material som till exempel vinkelfolie eller planfilm.

Det finns ett enormt antal olika påsförslutare som passar för de flesta situationer. Allt från bordsmodeller i rostfritt stål eller annat material till golv-, eller väggmodeller. Det finns portabla påsförslutare som är ett praktiskt redskap för den som är på resande fot och är i behov av att försluta påsar.

Påsförslutare i rostfritt stål är passande för påsförslutning i arbetsmiljöer där fukt förekommer. Exempelvis i storkök eller vanliga kök där de förslutna påsarna innehåller livsmedel. Väggmodeller är praktiska på många sätt, en av fördelarna med denna modell är att belastning på rygg och axlar minskar och arbetsställningen är mycket bättre. Samma sak gäller med golvmodeller där höjd kan ställas in efter behov. Detta bidrar till en ergonomisk hållning och är därmed snällare mot ryggen.

Sedan finns det redskap för påsförslutning av större vikt och volym. Det är golvmodeller som är anpassade för gods över 20 kilo. Dessa är i rostfritt stål och innehåller även en transportbana för att minska arbetsbördan och belastning på rygg och axlar.

Påsförslutning är ett enkelt, billigt och effektivt sätt att skydda gods och varor från damm, fukt och andra skador som kan förekomma innan transport till slutdestination.
Mer om det hela på ASMs avdelning för plastsvetsning.

påsförslutare